DE WEBSITE VAN DELTA HOLIDAYS

In 2012 ben ik samen met mijn zoon naar Vietnam geweest en hier heb ik Annie ontmoet, werkzaam op een reisbureau in Hanoi. Via haar heb ik hele mooie dingen gezien in Sapa, de Halong Bay en Hanoi. En nu in 2015 heb ik weer contact met haar gezocht. Ze kende me nog, en was super geïnteresseerd dat ik haar aanbod in Nederland zou gaan aanbieden. En zo geschiedde. De twee vrienden voor wie ik geboekt had, kwamen super enthousiast terug, ook zij hadden genoten van Vietnam. Ook voor Sri Lanka kwam ik uit op een leuk adresje. Ooit in het vliegtuig terug nadat we in India op vakantie waren geweest, leerde ik Natascha kennen, inmiddels getrouwd met een Srilankaanse man die nog deels in Sri Lanka woont en werkt voor een toeristisch bureau. Via haar ben ik in contact gekomen met zijn baas en ook dit contact was bijzonder en op de vakantiebeurs volgde een ontmoeting. Via hem kreeg ik hele mooie reizen door, en veel hiervan herinnerden aan mijn eigen reis in 1996. Omdat ik ook een enorme fascinatie voel voor India, hier ben ik inmiddels al 4 x geweest, wilde ik ook dit land aanbieden, maar hier kon ik vooralsnog niemand vinden, tot ik contact zocht met het Indiaans Verkeersbureau. Geloof je in toeval? Ik belde hen op, en vroeg of zij connecties hadden met een agent in India, van wie ik het aanbod kon aanbieden op mijn website. Ja, die hadden ze, of ik even wilde wachten. Een toen kreeg ik de heer Harry aan de lijn en hij was juist in Nederland op zoek naar een adres/organisatie via wie hij zijn reizen kon aanbieden. En ook hier volgde een ontmoeting en zijn aanbod begint nu ook te komen op de website. Via via kwam ik ook aan Nederlandse adresjes voor Thailand en Cambodja. Zo leuk.

Veel aanbod kwam in het Engels, dus dat werd flink vertalen. En niet alleen vertalen, maar ook flink genieten van al het mooie aanbod.

Via Erwin, een goede vriend, kwam ik in contact met Chahid. Hij vond het een uitdaging om een website te maken voor Delta Holidays. Het was allemaal even puzzelen, maar het is gelukt en staat er nu een mooie website, met het aanbod van de mensen die ik afgelopen jaren heb leren kennen. Het staat nog niet allemaal goed, want de prijzen die je onder de reizen ziet, zijn de totaalprijzen van 2 personen, dus blader vooral even door, maar je kunt via de website allemaal arrangementen selecteren die je leuk vindt en verplaatsen naar het winkelwagentje.Het is niet alleen maar arrangement, tekst en wat foto’s. Ik wilde een volledig geheel. Door het toevoegen van Google map kaartjes, filmpjes van You Tube en extra beschrijvingen van de hotels waar je verblijft tijdens de rondreizen of korte tours, is elke reis heel uitgebreid beschreven op de website. Na het winkelwagentje heb je nog mogelijkheden om verzekeringen en vluchten te kiezen en aan te geven wat je verder nog wilt. Als je je officiele namen conform paspoort invult, kan ik de vluchten vrijblijvend voor je in optie zetten. Zodra ik je offerteaanvraag binnen heb, ga ik er een logisch geheel van maken, eventueel aangevuld met vluchten, transfers, hotels, verzekeringen en visa. En weet je niet wat je moet zien of doen, stuur me dan een mail, bel me of kan langs op het kantoor in Nieuwegein en laat weten wat je graag doet op vakantie, wat je graag ziet, hoe je wilt verblijven (luxe – eenvoudig) en wat je budget is, dan maak ik daar een passend voorstel bij.

Ik ben bereikbaar op 030-6055599, info@delta-holidays.nl of in het kantoor van Reisbureau Acire aan de Meindert Hobbemahage 29 in Nieuwegein.

Tot horens?

Met vriendelijke groet,

Erica Dankmeijer

Reacties

Laat een reactie achter

Top