12 DAGEN

12 DAGEN - 11 NACHTEN

12 DAGEN  

Er zijn 3 producten

Deze reis brengt je langs de beroemde en iconische plekken van Noord naar Zuid Vietnam, en niet alleen de toeristische plekken, maar ook die verborgen juweeltjes die veel toeristen over het hoofd zien omdat ze te veel haast hebben om Vietnam te bezoeken. Het wordt een onvergetelijke ervaring vol creativiteit en stijl.

Beleef de hoogtepunten van Myanmar tijdens deze begeleide rondreis. De reis start in de voormalige hoofdstad, met een bezoek aan de Shwedagon Pagode en de schilderachtige oude wijken. De reis gaat verder richting het noorden naar de grootste archeologische schat van Myanmar met meer dan 4000 pagodes en tempelruïnes gelegen op de vlaktes van Bagan. Het...

Deze tour is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen. Met korte reistijden en -afstanden, spannende bestemmingen, verblijf in familieaccommodaties en leuke kids-vriendelijke activiteiten onderweg. Geen gehaast, voldoende flexibiliteit en in het ritme van de kinderen. Ideaal om op deze manier Vietnam met het hele gezin te ontdekken.

Toont 1 - 3 van de 3 items

Top