DAGTRIPS

Wat moet en wil je zien in Azië? Met de dagtrips onder begeleiding van deskundige reisleiders van Delta Holidays weet je zeker dat je niks mist!

DAGTRIPS 

Er zijn 21 producten

Met duizenden schitterende kalkstenenbergen en kliffen is de Halong Bay een Unesco beschermd gebied en een van ’s werelds meest spectaculaire natuur wonderen. Heb je weinig tijd en wil je dit prachtige gebied toch zien? Dan is deze eendaagse cruise perfect als je een strak schema hebt voor Hanoi en Noord Vietnam.

Deze halve dag tour is ideaal om Hanoi te ontdekken en te leren kennen. En niet alleen de gebruikelijke toeristische clichés, maar ook bij en via de locals van Hanoi zelf. Wissel het klassieke af met onontdekte plekjes van Hanoi.

Hoe leuk is het om Hanoi te ontdekken op een brommer? Hanoi is de stad van de brommers. Met ruim 6 miljoen inwoners en 4 miljoen brommers is dit een unieke ervaring om de stad te ontdekken. Je maakt kennis met het hectische verkeer van de stad, een geweldige ervaring. En niet alleen het hectische verkeer, maar de tocht gaat ook langs bijzondere...

Deze halve dag tour is ideaal om Hanoi te ontdekken en te leren kennen. En niet alleen de gebruikelijke toeristische clichés, maar ook bij en via de lokale bevolking van Hanoi zelf. Wissel het klassieke af met onontdekte plekjes van Hanoi.

In de omgeving van Hanoi heb je talloze ambachtelijke dorpjes die je kunt bezoeken. Deze dorpen hebben zich gespecialiseerd in een breed scala aan handwerk, variërend van kegelvormige hoofddeksels tot productie van lakproducten. Elke ambacht kent een lange traditie. Je zult echt verbaasd zijn over de vaardigheden van deze kunstenaars. Bij je bezoek aan...

De charmante badplaats Hoi An biedt elke bezoeker de keuze naast een actieve vakantie ook een relaxvakantie. Zwembad, koffie op het terras, strand, winkels, maar ook fietsroutes, duikexcursies en landelijke toertochten, de keuze is breed. Maar wat je programma ook is, hoe fantastisch is het om je dag af te sluiten en te varen over de Thu Bon Rivier...

Vietnam staat bekend om zijn verfijnde keuken. De stad Hue is gevormd door de geschiedenis en biedt een gevarieerde gastronomie. Van straat kraampjes tot restaurants met een mooie tuin, van de keizerlijke tot boeddhistische traditionele recepten, je kunt het allemaal proeven in Hue. Deze tour is dan ook een vrolijk avontuur en waarin je wordt...

De mooie Cham-eilanden archipel liggen op ongeveer een uur varen vanuit Hoi An. Deze fantastische reis brengt je naar een klein stukje  paradijs wat een beschermd natuurgebied is. Geniet van de onderwaterwereld, maak een ontspannen wandeling naar een authentiek vissersdorpje en maak kennis met de vissers die hier wonen.

Hue wordt nog vaak door reizigers en het toerisme in Vietnam onderschat. Vaak denken de mensen dat dit werelderfgoed alleen maar bestaat uit een stuk oude stenen en meer niet, maar het is veel meer dan dat! Ga met ons mee op ontdekking en maak kennis de keizerlijke geschiedenis, met een bamboekunstenaar, ga fietsen in een oud dorp waar de afstammelingen...

Deze reis is een must voor iedereen die gaat reizen van Hue naar Hoi An of v.v. en die dat niet wil doen via de klassieke route. Alleen route 1 nemen en stoppen bij de Marble Mountains is not done. Breid deze trip uit met het mooie Nationale Park Bach Ma. Via een prachtige route via het platteland en langs de kust bereik je dit park. Op de top kan je een...

Ben je in Ho Chi Minh en heb je niet al te veel tijd? Dan zijn deze programma’s perfect om toch een goed beeld te krijgen van de omgeving. Breng een bezoek aan een boerderij, workshop, vaar door de smalle kanalen met een sampan, fiets in de Mekong Delta en maak kennis met de lokale bevolking en proef de heerlijke producten uit de Mekong-keuken.

Een dag vol activiteiten en bezoeken aan de belangrijkste bezienswaardigheden van Ho Chi Minh City en de ondergrondse tunnels in Cu Chi. Geen zorgen hoe je overal komt, met een deskundige gids laten wij je alles zien.

De charmes van Luang Prabang en haar belangrijkste must-see bezienswaardigheden  

Een unieke activiteit en de kans om de lokale bevolking te leren kennen en samen met hen te eten

Halve dag met een cruise over de Mekong Rivier en bezoek aan de Pak Ou Grot met duizenden Boeddhabeelden

Een volledige dag op excursie in Luang Prabang en zie de stad, maak een cruise over de Mekong en bezoek de grotten van Pak Ou.

Luang Prabang is niet alleen stad, maar net daarbuiten heb je de prachtige Pak Ou grotten en de Kuang Si Waterva met het Beren Rescue center. Tijdens deze tour ga je ze alle drie bezoeken en nog een aantal leuke dorpen.

De prachtige watervallen bij Luang Prabang mogen niet missen bij een bezoek aan Laos. Combineer dit met een bezoek aan Ock Pop Tock weverscentrum en het Bear Rescue Center.

Rijst is niet zomaar rijst. Met deze excursie zal je zien dat rijst meer dan rijst is. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de Kuang Si watervallen en het Bear Rescue Center.

Luang Prabang is een ideale manier om per fiets te ontdekken. Onder begeleiding van een gids fiets langs de belangrijkste bezienswaardigheden

ga mee cruisen in het gebied van Nam Ou en rondom Luang Prabang.

Toont 1 - 21 van de 21 items

Top