ZUID INDIA

Zuid India staat voor de door pelgrims drukbezochte tempelsteden, het kleurenrijkdom van het hindoeïsme en de maharadjapaleizen in Karnataka. Het landelijke zuiden van India is een ware verademing in vergelijking met de hectische steden in het noorden. De zuidelijke deelstaten combineren de zachtaardige, vriendelijke houding van de lokale bevolk...

Zuid India staat voor de door pelgrims drukbezochte tempelsteden, het kleurenrijkdom van het hindoeïsme en de maharadjapaleizen in Karnataka. Het landelijke zuiden van India is een ware verademing in vergelijking met de hectische steden in het noorden. De zuidelijke deelstaten combineren de zachtaardige, vriendelijke houding van de lokale bevolking met een tropisch landschap. Ontspan op de witte zandstranden van Goa en smul van de gevarieerde Indiase keuken. Het zijn allemaal ingrediënten die je in Zuid India zult aantreffen.

Meer

ZUID INDIA 

Er zijn 3 producten

Het enorme uitgestrekte India, waar cultuur, traditie en onmetelijke schoonheid samen gaan met een oneindige diversiteit aan lekkernijen. Tijdens deze reis maak je kennis met de rijke historie in Zuid India en eindig je met een heerlijke strandvakantie in Goa. Moeten we nog meer zeggen, JA! Swagatam - WELKOM! - in India. Met meer dan 330 miljoen goden en...

De magie van het zuiden bestaat deels uit de weelderige vegetatie, een tropische sfeer, vrolijke bevolking en parels van cultureel erfgoed. Onbeschrijflijk mooi zijn de beroemde strandtempels van Mahabalipuram en Kanchipuram en het tempelcomplex van Tanjore behoort zelfs tot het mooiste van India.

Na deze reis heb je een hele andere kijk op India gekregen en zal je er aan terugdenken, aan een stukje “hemel op aarde”. Een unieke reis in het zuiden van India, met verblijf op een echte Houseboat, een bezoek aan de hoogste theeplantages ter wereld en je maakt kennis met een unieke flora en fauna die je nog niet eerder hebt gezien.

Toont 1 - 3 van de 3 items

Top