VIETNAM

VIETNAM Een land dat 8x zo groot is als Nederland, 1600 kilometer lang is en op 15 uur (met overstap) vliegen ligt vanaf Nederland. Het land van dynastieën die een rijke cultuur hebben achter gelaten, een land met een recente oorlogsgeschiedenis (tegen de Amerikanen), kleurrijke etnische bevolkingsgroepen, herinneringen aan de Chinese en Frans-k...

VIETNAM Een land dat 8x zo groot is als Nederland, 1600 kilometer lang is en op 15 uur (met overstap) vliegen ligt vanaf Nederland. Het land van dynastieën die een rijke cultuur hebben achter gelaten, een land met een recente oorlogsgeschiedenis (tegen de Amerikanen), kleurrijke etnische bevolkingsgroepen, herinneringen aan de Chinese en Frans-koloniale tijd maakt Vietnam tot een land vol afwisselingen. Een lange kustlijn, groene rijstvelden, ruige berglandschappen, de enorme Mekong Delta en het karstgebergte zorgen er ook voor dat Vietnam een unieke vakantiebestemming is in Indochina. De vriendelijke bevolking zorgt er voor dat je je snel thuis voelt en de smakelijke gerechten maken je reis compleet en heel boeiend.

Meer

VIETNAM 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

NOORD VIETNAM

Noord Vietnam heeft als kern de prachtige stad Hanoi, waar nog veel Chinees- en Frans Koloniale gebouwen te vinden zijn. Hanoi is een perfect startpunt voor je reis door Vietnam. Het hooggebergte van Noord Vietnam wordt bewoond door tientallen bergvolkeren. Al deze volkeren hebben een eigen traditie, taal en klederdracht. Noord Vietnam is niet alleen bergen, maar heeft ook een prachtige Baai, de Halong Bay Archipel, een cruise met de Junk is dan ook een absolute must en een van de meest adembenemende landschappen van Vietnam te ontdekken. En tesamen met de prachtige natuurparken en reservaten biedt Noord Vietnam een verscheidenheid aan reizen voor elk wat wills.

ZUID VIETNAM

Het gedeelte met vier toeristische highlights: Ho Chi Minh City (HCMC- het voormalige Saigon), de ondergrondse Cu Chi Tunnels, de Mekong Delta en stranden in Nha Trang, Phan Tiet en Phu Quoc. Ho Chi Minh City heeft veel te bieden, markten, musea, winkelstraten, historische bezienswaardigheden en heel veel brommers. Dit staat in schril contract met de weidse rijstvelden en de vele rivieren en kanalen van de Mekong Delta. Vergeet ook niet de Cu Chi tunnels, met zijn ondergrondse gangen welke een overblijfsel zijn uit de Vietnamoorlog. En na veel zien is het genieten op een van de prachtige stranden die je hier zult vinden.

CENTRAAL VIETNAM

In Centraal Vietnam zie je niet alleen mooie historische plaatsen, maar ook prachtige natuur en indrukwekkende bergstammen. De plaatsen Hue en Hoi An worden gedomineerd door historie en heerlijke stranden. Reis door de natuur in Dong Hoi of ontmoet interessante bergstammen in het Centrale Hoogland, een gedeelte dat door veel toeristen niet bezocht wordt, maar absoluut de moeite waard is.

Top